ΠΙΣΤΟΠΟΪΗΜΕΝΟ ΠΡΩΪΝΟ

Λόγω των νέων οδηγιών της κυβέρνησης κατά της εξάπλωσης του COVID-19  και με προτεραιότητα μας την ασφάλεια των επισκεπτών, το κατάλυμα μας πλέον προσφέρει τυποποιημένο πρωινό, διατηρώντας την πιστοποίηση του σήματος “Ελληνικό Πρωινό” και εφαρμόζοντας τους γενικούς κανόνες υγιεινής τροφίμων HACCP από το έτος 2017.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΪΗΜΕΝΟ ΠΡΩΪΝΟ

Το πιο βασικό γεύμα της ημέρας, το ΠΡΩΙΝΟ είναι βασικό μέλημα για το Anastazia Luxury Suites & Spa καθώς τονώνει τους επισκέπτες για όλη σχεδόν την ημέρα. ΄Ενας πλούσιος μπουφές περιμένει κάθε πρωί γεμάτος από λιχουδιές επιμελημένες με αγάπη και μεράκι από τους ιδιοκτήτες.

Ξεκινήστε την ημέρα σας ιδανικά, απολαμβάνοντας το πλούσιο πρωινό που προσφέρει το ξενοδοχείο μας, κάτω από τα πεύκα το καλοκαίρι ή δίπλα στο τζάκι το Χειμώνα μαζί με το πρωινό σας καφεδάκι.

Το υγιεινό και δυναμωτικό πρωινό του Anastazia Luxury Suites & Spa σε συνδυασμό με την ελληνική κουλτούρα και παράδοση, καλύπτει και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις των επισκεπτών .

Στο μπουφέ μας θα βρείτε γεύσεις από προσεκτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες, υψηλής διατροφικής αξίας, που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες.

Το πρωινό το οποίο σερβίρει το ξενοδοχείο μας, είναι πρόσφατα πιστοποιημένο από το ξενοδοχειακό επιμελητήριο Ελλάδος. Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ξενοδοχειακού επιμελητηρίου θα βρείτε αναλυτικά τι προσφέρουμε στον πρωινό μπουφέ μας.

πατήστε ΕΔΩ για να μεταφερθείτε στο ξενοδοχειακό επιμελητήριο Ελλάδος.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Newsletter!

Για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις προσφορές μας !!!

Δείτε εδώ τη Πολιτική μας