ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Το Anastazia Luxury Suites & Spa, λόγω της θέσης του, είναι το ιδανικότερο ξενοδοχείο στα βόρεια προάστια της Αττικής που μπορεί να φιλοξενήσει στους χώρους του τους εταιρικούς συνεργάτες σας σε πολύ προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές.
Βρίσκεται στο καταπράσινο προάστιο της Αθήνας τη Δροσιά Αττικής (όρια Εκάλης), πολύ κοντά στις Βιομηχανικές περιοχές του Κρυονερίου και του Αγ. Στεφάνου, Οινοφύτων Σχηματαρίου, στα εκθεσιακά κέντρα της Αθήνας (Μεταμόρφωση, Μαρούσι κ.α.), και σε αθλητικές εγκαταστάσεις όπως το ΟΑΚΑ και το Ζηρίνειο.
Τo Anastazia Luxury Suites & Spa εξειδικεύεται σε διαμονές εταιρειών, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές (σχέση τιμής με ποιότητα διαμονής), καθώς και στο σπιτικό πρωινό, πιστοποιημένο από το ξενοδοχειακό επιμελητήριο Ελλάδος.
Διαθέτει αρκετές κατηγορίες δωματίων για κάθε προτίμηση, executive, comfort, junior suites, executive suites και family suites, καθένα από τα οποία προσφέρουν και διαφορετικές παροχές, αναλόγως με την προτίμηση του πελάτη. Ειδικά για τους εταιρικούς πελάτες, το Anastazia Luxury Suites & Spa παρέχει ΔΩΡΕΑΝ Parking, ΔΩΡΕΑΝ internet, και ΔΩΡΕΑΝ σταθερή τηλεφωνία σε όλο τον κόσμο.

Στο ξενοδοχείο μας, συναντώνται η ευχαρίστηση με την εργασία, καθώς εκπρόσωποι εταιρειών ή αθλητικές ομάδες μπορούν να συνδυάσουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις με μικρές αποδράσεις για εξερεύνηση και χαλάρωση στο κέντρο της Αθήνας που απέχει λίγα χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο μας.
Έχουμε καταφέρει, τα τελευταία χρόνια να προσελκύσουμε τις περισσότερες και τις μεγαλύτερες εταιρείες που εδρεύουν στα βόρεια προάστια της Αττικής και νιώθουμε μεγάλη ευχαρίστηση που τους προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Newsletter!

Για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις προσφορές μας !!!

Δείτε εδώ τη Πολιτική μας