Σουϊτες

Στιγμές πολυτέλειας και ηρεμίας!

Η οικειότητα, η πολυτέλεια και η άνεση που ο επισκέπτης αισθάνεται είναι μια μοναδικά απολαυστική εμπειρία στις Junior Σουίτες του ξενοδοχείου Anastazia LuxurySuites & Spa.
Οι πολυτελείς σουίτες, διακοσμημένες με γνώμονα την κομψότητα , συνθέτουν ένα περιβάλλον που ικανοποιεί απόλυτα κάθε επισκέπτη.
Κάθε μια από τις 12 Σουίτες έχει το δικό της ξεχωριστό στυλ, ενσωματώνοντας την ιδιαίτερη κουλτούρα της χώρας και την τεχνοτροπία του θέματος που είναι αφιερωμένη.
Προσφέρουν απόλυτη άνεση στους επισκέπτες και είναι διακοσμημένες με τρόπο που μπορούν να συνδυάσουν το μοντέρνο με το κλασικό, παρέχουν προνοητικές παροχές και δημιουργούν παράλληλα την ιδανική ατμόσφαιρα χαλάρωσης στο φιλοξενούμενο.
Είναι σχεδιασμένες για να προσελκύουν τους επισκέπτες που επιθυμούν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και θέλουν να αισθάνονται σαν το σπίτι τους.
Η μοναδική εσωτερική τους διακόσμηση μπορεί να σε ταξιδέψει και να σε χαλαρώσει κάνοντας την διαμονή σας εμπειρία.
Φίνα υφάσματα σε ζεστούς και γήινους τόνους, κομψά έπιπλα, και σύγχρονες ανέσεις σας χαρίζουν την διαμονή των ονείρων σας.
Συνδυάστε την μοναδική εμπειρία του «Boutique» ξενοδοχείου με την άψογη υπηρεσία δωματίου μας και την πολυτέλεια που προσφέρει ένα ποτήρι δροσερή σαμπάνια και τα λαχταριστά εδέσματα στο χαλαρωτικό Jacuzzi.
Μια κοσμοπολιτική εμπειρία εντός συνόρων, στα βόρεια προάστια, διπλά σας!

Business J.Suites:
 Πολυτελείς θεματικές Σουίτες [περίπου 40 m2] με υπέρδιπλο ή διπλό κρεβάτι. Πατήστε στην Εικόνα για να δείτε τις Business J. Suites ή Εδώ

BeFunky Collage

Deluxe J.Suites:
Ιδιαίτερες Πολυτελείς θεματικές Σουίτες [περίπου 40 m2] με μοναδική εσωτερική διακόσμηση και με υπέρδιπλο ή διπλό κρεβάτι. Πατήστε στην Εικόνα για να δείτε τις Deluxe J. Suites ή Εδώ

29376375

Standard J.Suites:
Κλασικές θεματικές Σουίτες [περίπου 40 m2] με υπέρδιπλο ή διπλό κρεβάτι. Πατήστε στην Εικόνα για να δείτε τις Standard J. Suites ή Εδώ
suita 308

 

Family Standard J.Suites:
Το Anastazia Luxury Suites & Spa, χτισμένο σε μια περιοχή που προσφέρεται όχι μόνο για επαγγελματικές δραστηριότητες αλλά και για οικογενειακές αποδράσεις, φρόντισε να ικανοποιήσει και αυτή την ανάγκη. Πατήστε στην Εικόνα για να δείτε τις Deluxe J. Suites ή Εδώ

 

Photo Gallery of Suites !!!

BIG037

BIG038

BIG040

BIG044

BIG046

BIG047

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Newsletter!

Για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις προσφορές μας !!!

Δείτε εδώ τη Πολιτική μας