ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Check in 15:00
Check out 11:00
Πρωινό: 7:00 – 10:30

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑΣ

Η χρήση της πισίνας δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή της διανυκτέρευσης.  Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

Δευτέρα- Πέμπτη ελάχιστη κατανάλωση 7,00/άτομο, 5,00 τα παιδιά

Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή ελάχιστη κατανάλωση 10,00/άτομο, 7,00 τα παιδιά

Οι τιμές περιλαμβάνουν ξαπλώστρα, πετσέτα πισίνας και χρήση αποδυτηρίων και ντουζιέρας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Απαιτείται προ-έγκριση ισχύουσας πιστωτικής κάρτας για την επιβεβαίωση της κράτησης σας- το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να προ-εγκρίνει την πιστωτική κάρτα πριν από την άφιξη σε περίπτωση μη εμφάνισης - μη έγκυρης ακύρωσης.(βλέπε πολιτική ακυρώσεων) ή κατάθεση προκαταβολής σε τραπεζικό μας λογαριασμό ίση με μια διανυκτέρευση. Όταν η κράτηση είναι μιας διανυκτέρευσης, η προκαταβολή είναι το 50%. Ο λογαριασμός πρέπει να εξοφληθεί στο ξενοδοχείο κατά την αναχώρηση.
Δεκτές πιστωτικές κάρτες: Visa/MasterCard/Maestro

ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για ακύρωση μέχρι και 24 ώρες πριν την άφιξη δεν χρεώνεται επιβάρυνση.
Για ακύρωση ή αλλαγή της κράτησης σε χρόνο μικρότερο των 24 ωρών πριν την άφιξη θα χρεωθείτε με την αξία της πρώτης νύχτας.
Σε περίπτωση μη εμφάνισης θα χρεωθείτε με το σύνολο της αξίας της κράτησης.
Για αναχωρήσεις νωρίτερα από την κανονισμένη ημερομηνία, υποχρεούστε να καταβάλετε το 50% του συνόλου των υπόλοιπων διανυκτερεύσεων.
Η παράταση διαμονής έως τις 18:00 χρεώνεται με το 50% της τιμής της διανυκτέρευσης. Η παράταση διαμονής μετά τις 18:00 χρεώνεται με το 100% της τιμής της διανυκτέρευσης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Παιδιά έως 2 ετών διαμένουν στο δωμάτιο με τους γονείς χωρίς χρέωση. Παιδικά κρεβατάκια παρέχονται χωρίς χρέωση. Οι πελάτες οφείλουν να σέβονται τους κανονισμούς, τους χώρους και το προσωπικό του ξενοδοχείου καθώς και τους κανόνες υγιεινής, κοινής ησυχίας και κοινωνικής συμπεριφοράς.

Προστασία Δεδομένων και Απόρρητο

Ως ξενοδοχειακή μονάδα αιτούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την αποκλειστική χρήση επεξεργασίας και ολοκλήρωσης της κράτησή σας. Οποιαδήποτε δοθείσα πληροφορία θα χρησιμοποιείται απόρρητα. Γι’ αυτό το λόγο, τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιούνται μόνο για την διαδικασία κρατήσεων στο ξενοδοχείο μας, και για την επικοινωνία με τους πελάτες μας, αναφορικά με τις κρατήσεις τους. Προς τούτοις, εξουσιοδοτείτε την ξενοδοχειακή μονάδα Anastazia Luxury Suites & Spa να χρησιμοποιήσει και να γνωστοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα στους συνεργάτες μας, ή σε πρόσωπα τρίτων για την χορήγηση υπηρεσιών, των οποίων έχετε αιτηθεί.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Newsletter!

Για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις προσφορές μας !!!

Δείτε εδώ τη Πολιτική μας