ΠΙΣΙΝΑ

Όσο ο υδράργυρος ανεβαίνει, τόσο περισσότερο αυξάνεται η επιθυμία αλλά και ανάγκη σας για αποδράσεις που θα σας δώσουν την ευκαιρία να δροσιστείτε και παράλληλα να αποκτήσετε το πρώτο σας μαύρισμα.

Για εσάς που δεν θέλετε να κάνετε πολλά χιλιόμετρα για να βγείτε σε παραλίες εκτός Αθηνών, έχουμε βρεί την πιο ξεκούραστη λύση σε πολύ κοντινή απόσταση από το κέντρο της πρωτεύουσας, που δίνει τη δυνατότητα για βουτιές εκτός πραγματικότητας, το Anastazia Luxury Suites & Spa

Στην εξωτερική μας πισίνα, η οποία λειτουργεί και ως θερμαινόμενη, , κάθε ώρα της ημέρας είναι μοναδική και κάθε επισκέπτης απολαμβάνει την κολύμβηση, όπως επιθυμεί.

Απολαύστε ένα δροσιστικό κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα και βουτήξτε στα νερά της.

Κάντε ηλιοθεραπεία κάτω από τον γαλάζιο ουρανό και χαλαρώστε απολαμβάνοντας ένα κοκτέιλ στο pool bar!

Φορέστε το μαγιό σας, μείνετε στην πόλη και αφεθείτε στη μαγεία των κρυστάλλινων και καθαρών νερών της πισίνας του ξενοδοχείου μας !

Ωράριο λειτουργίας της πισίνας: Καθημερινές και Σαββατοκύριακα 11:00 – 19:00.

Τιμές:  Σαββατοκύριακα & Αργίες 10€ ανά άτομο & 7€ για ανήλικους, καθημερινές 7€ ενήλικες ,5€ ανήλικοι.

Για τους διαμένοντες η τιμή είναι μόνο 5 ευρώ/άτομο.

Στη τιμή περιλαμβάνονται η ξαπλώστρα, η πετσέτα και τα αποδυτήρια

IMG 1579

POOL BAR

Απόλαυσε το πλούσιο ελληνικό πρωινό σου αλλά και τη παγωμένη μπύρα, κοκτέιλ ή το ποτό και τα παραδοσιακά φαγητά της περιοχής (πεινιρλί κλπ) δια χειρός της οικογενείας ΤΕΧΛΙΚΙΔΗ που επιθυμείς σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές δίπλα στο pool bar.

Άνετες πολυθρόνες, ομπρέλες, φυσικοί χυμοί, καφέδες, μπύρες ,αναψυκτικά και δροσιστικά μενού (ποικιλίες, τοστ, φρουτοσαλάτες) και το βραδάκι ξεχωριστά κοκτέιλ σας περιμένουν να τα απολαύσετε σ’ ένα μαγικό κοντινό προορισμό της Αθήνας!

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Newsletter!

Για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις προσφορές μας !!!

Δείτε εδώ τη Πολιτική μας