ΠΡΑΣΙΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Θέτοντας το περιβάλλον από τις πρώτες προτεραιότητές μας, το Anastazia Luxury Suites & Spa βραβεύθηκε με το διεθνές φήμης και κύρους οικολογικό σήμα ποιότητας για τον τουρισμό (eco label) “Green Key”. Είμαστε υπερήφανοι για τις προσπάθειές μας να σεβαστούμε το φυσικό περιβάλλον και να λειτουργούμε με κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα.  

gk2018gk2019GREEN KEY 2020

GK2021

Έχουμε υιοθετήσει έναν οικολογικό τρόπο λειτουργίας του ξενοδοχείου μας και ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να κάνουν και αυτοί το ίδιο τόσο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, όσο και στην καθημερινότητά τους. Κάνουμε σημαντική προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενεργειακών και φυσικών πόρων με την υιοθέτηση έξυπνων τακτικών και μεθόδων για τη λειτουργία του ξενοδοχείου.

Σας εγγυόμαστε ότι μπορούμε να κάνουμε την διαμονή σας πιο "πράσινη" σε συνδυασμό πάντα με την πολυτέλεια και την άνεση που σας αξίζει.

Χρησιμοποιούμε σύστημα ενεργειακής και οικολογικής θέρμανσης τελευταίας τεχνολογίας, οικολογικούς πίνακες και ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης θερμοκρασιών νερού για εξοικονόμηση ενέργειας προσφέροντας καθαρή θέρμανση χωρίς πετρέλαιο που μολύνει το περιβάλλον, λαμπτήρες χαμηλής ενέργειας ,φιλικά προς το περιβάλλον απορρυπαντικά καθαρισμού, οικολογικά προϊόντα ύπνου και πολιτική αλλαγής πετσετών και σεντονιών κατόπιν ζήτησης από τον πελάτη.

Βοηθήστε μας να γίνουμε πιο "πράσινοι" και ελάτε μαζί να προστατέψουμε το περιβάλλον:

Ενημερώστε μας εάν δεν επιθυμείτε να αλλάζονται τα σεντόνια και οι πετσέτες σας κάθε μέρα.
Μην αφήνετε το νερό να τρέχει στο μπάνιο και συντομεύστε τη διάρκεια του ντους σας.
Όταν αποχωρείτε από το δωμάτιο σας, βεβαιωθείτε ότι διακόπτετε τη λειτουργία του κλιματιστικού ή της θέρμανσης, ότι κλείνετε τα φώτα και τις ηλεκτρικές συσκευές. Επίσης, κλείστε τις κουρτίνες προκειμένου για τη διατήρηση της θερμοκρασίας του δωματίου σας.
Μην παίρνετε μαζί σας τα σαμπουάν, τα σαπούνια και τα αφρόλουτρα που σας προσφέρει το ξενοδοχείο αν δεν τα έχετε χρησιμοποιήσει.
Μοιραστείτε τις εφημερίδες και τα περιοδικά σας με άλλους αφού τα διαβάσετε ή αφήστε τα στη ρεσεψιόν προκειμένου να μπορούν να διαβαστούν και από άλλους επισκέπτες.
Δρούμε με γνώμονα τον περιορισμό των περιβαλλοντικών επιπτώσεων – και κατά επέκταση των δικών σας - μέσω της εξοικονόμησης της ενέργειας, της μείωσης της χρήσης νερού και της χρήσης λιγότερων φυσικών πόρων.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Newsletter!

Για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις προσφορές μας !!!

Δείτε εδώ τη Πολιτική μας