ΠΙΣΤΟΠΟΪΗΜΕΝΟ ΠΡΩΪΝΟ

ΠΙΣΤΟΠΟΪΗΜΕΝΟ ΠΡΩΪΝΟ

Το πιο βασικό γεύμα της ημέρας, το ΠΡΩΙΝΟ είναι βασικό μέλημα για το Anastazia Luxury Suites & Spa καθώς τονώνει τους επισκέπτες για όλη σχεδόν την ημέρα. ΄Ενας πλούσιος μπουφές περιμένει κάθε πρωί γεμάτος από λιχουδιές επιμελημένες με αγάπη και μεράκι από τους ιδιοκτήτες.

Ξεκινήστε την ημέρα σας ιδανικά, απολαμβάνοντας το πλούσιο πρωινό που προσφέρει το ξενοδοχείο μας, κάτω από τα πεύκα το καλοκαίρι ή δίπλα στο τζάκι το Χειμώνα μαζί με το πρωινό σας καφεδάκι.

Το υγιεινό και δυναμωτικό πρωινό του Anastazia Luxury Suites & Spa σε συνδυασμό με την ελληνική κουλτούρα και παράδοση, καλύπτει και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις των επισκεπτών .

Στο μπουφέ μας θα βρείτε γεύσεις από προσεκτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες, υψηλής διατροφικής αξίας, που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες.

Το πρωινό το οποίο σερβίρει το ξενοδοχείο μας, είναι πρόσφατα πιστοποιημένο από το ξενοδοχειακό επιμελητήριο Ελλάδος. Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ξενοδοχειακού επιμελητηρίου θα βρείτε αναλυτικά τι προσφέρουμε στον πρωινό μπουφέ μας.

πατηστε ΕΔΩ για να μεταφερθειτε στο ξενοδοχειακο επιμελητηριο ελλαδος.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Newsletter!

Για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις προσφορές μας !!!

Δείτε εδώ τη Πολιτική μας